🐴💕SPULLEN VERKOPEN EN TRAINEN 🐴💕 – STAR STABLE #11 (SSO NEDERLANDS)

Hoi allemaal,😀😀😀

ik ga vandaag Star Stable spelen. Ik ga spullen verkopen en trainen. Kijken jullie gezellig mee?

Groetjes Jenna

💜Abonneren*
Wil je je gratis abonneren op mijn Youtube kanaal, vergeet dan niet op de rode abonneer knop te drukken en op het belletje🔔naast de rode knop. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s. Of druk op de link https://www.youtube.com/c/JennaVlogs2011.

💜Reacties*
Helaas staan vanaf februari 2020 mijn reacties uit. Dit komt door de nieuwe regelgeving van Youtube. Wil je toch iets kwijt aan mij dan kun je altijd een berichtje op mijn instagram achterlaten. https://www.instagram.com/jenna_tellekamp
Ik zou het leuk vinden als je een duimpje👍omhoog geeft als je de video🎬hebt bekeken en het leuk vond.

💜Welkom*
Ik ben Jenna Tellekamp en ik ben 8 jaar oud. Ik woon in Breda. Ik woon daar samen met mijn ouders, mijn broertje Caylen en mijn hond Dusty.
Ik hou van knutselen, slijm, paarden🐴, hockey🏑 en lol surprise.

💌 E m a i l : Jennatellekamp2011@gmail.com
💻 I n s t a g r a m: jenna_tellekamp

💜Zakelijk *
Voor ZAKELIJKE kwesties kunt u mailen naar jennatellekamp2011@gmail.com
For BUSINESS inquiries you can sent an email to jennatellekamp2011@gmail.com

*** DISCLAIMER Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn onze persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar https://desocialcode.nl
Video Rating: / 5

fritzonline