10 Kleinste Honden Ter Wereld

Abonneren? Klik deze link!→ https://goo.gl/CvGMua
↓ ↓ Lees Verder!↓ ↓ —

Honden puppy’s zijn bijna niet te weerstaan, vrijwel niemand is hiervoor immuun. Ze zijn zo klein en schattig, dat je bijna wilt dat ze nooit zullen opgroeien! Je kunt echter ook voor een ras gaan dat simpelweg altijd klein blijft. Hier hebben we de 10 kleinste honden ter wereld voor je op een rijtje gezet. De een is nog kleiner en schattiger dan de andere. Welke is jouw favoriet? Bekijk ze allemaal in deze top 10 kleinste honden ter wereld!

Bekijk hier al onze video’s: https://www.youtube.com/c/detoptien

Los van het door Detoptien gemaakte materiaal, hebben wij licenties voor al het beeld- & fotomateriaal in deze video via de volgende bronnen: https://pastebin.com/KhGzMcGn

Detoptien wilt door middel van top 10 lijstjes educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke top lijstjes. Heb jij een leuk idee voor een toplijstje? Laat het dan weten in de comments!

Abonneer zodat je geen top 10 lijst van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

Muziek: Bensounds

fritzonline