10 Zeldzaamste Hondenrassen in de Wereld

Abonneren? Klik deze link!→ https://goo.gl/CvGMua
↓ ↓ Lees Verder!↓ ↓ —

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel hondenrassen er momenteel wereldwijd bestaat. Natuurlijk is elk ras op zijn eigen manier speciaal, maar sommige zijn zo ontzettend zeldzaam dat mensen er duizenden euro’s voor willen betalen. In deze video kom je te weten wat de 10 meest zeldzaamste hondenrassen ter wereld zijn! Van de schattige leeuwhond tot de enorme Tibetaanse mastiff. Als dierenliefhebber wil je deze video niet missen!

Bekijk hier al onze video’s: https://www.youtube.com/c/detoptien

Los van het door Detoptien gemaakte materiaal, hebben wij licenties voor al het beeld- & fotomateriaal in deze video via de volgende bronnen: https://pastebin.com/KhGzMcGn

Detoptien wilt door middel van top 10 lijstjes educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke top lijstjes. Heb jij een leuk idee voor een toplijstje? Laat het dan weten in de comments!

Abonneer zodat je geen top 10 lijst van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

Muziek: Bensounds
Video Rating: / 5

fritzonline