HOND TRIMMEN – Familie Vlog #53

Abonneer je GRATIS op ons kanaal,
De grote gezinsvlog
http://www.youtube.com/c/Degrotegezinsvlog

November 2018. Vandaag ga ik Bobbie trimmen. Ik doe dit trimmen zelf en doe het al vanaf dat hij pup is. Ik ben 1 x bij Trimsalon Brammetje in Volkel gaan meekijken, maar dit ging zo snel dat het voor mij haast niet te volgen was. Uiteindelijk doe ik het gewoon op mijn manier en haha daar is volgens mij ook alles mee gezegd. Bobbie is een dwergpoedel en volgens mij al 3 maanden niet meer geknipt, dus het wordt hoog tijd. Ik laat zien, hoe ik hem was, föhn en knip. Bobbie heeft er plezier in en ik ook, dus laten we aan het avontuur beginnen.

Welkom bij het Youtube kanaal van “De grote gezinsvlog”.

Wij vloggen dagelijks en je kunt elke dag om 6.30 uur een nieuwe familievlog van ons gezellig gezin verwachten. Wij wonen in Limburg, in de mooie stad Maastricht en vinden het gezellig om als gezin samen te vloggen. Wij posten elke dag een dagelijkse vlog en een paar keer per jaar een vakantie vlog. Ons gezin bestaat uit: vader Guy, moeder Nancy en onze 5 kinderen. In onze dagelijkse vlog nemen wij jullie mee in ons dagelijks leven en maak je kennis met Damian en Fyodor. Ook ontmoet je Quirino, de jongste van ons gezin. Verder hebben we nog twee dochters die het bont weten te maken in huis, genaamd Kiona en Sarana. Deze meiden zijn echte pubers.
Wat maakt een huis vol kinderen zo speciaal? We houden van elkaar en genieten van elkaars samen zijn en dat is iets, dat door een drukke maatschappij vaak voorbij gestreefd wordt. Ook wandelen wij graag in Limburg, vooral in de omgeving van ons mooie Maastricht. Kijk mee naar onze dagelijkse vlog en tips of tops zijn altijd welkom.

Volg ons ook op social media:

Instagram : https://www.instagram.com/de_grote_gezinsvlog/?hl=nl

Facebook : https://m.facebook.com/De-grote-gezinsvlog-383372192220138/

Ticbulb : https://ticbulb.com/profile/882d64f6-5785-47e8-a875-03dde183c707/channel/

Twitter : https://twitter.com/gezinsvlog

Email : degrotegezinsvlog@outlook.com

Onze verjaardagen zijn :

 Guy 04-07-1974
 Nancy 02-06-1975
 Damian 06-12-1999
 Kiona 19-01-2004
 Sarana 10-06-2007
 Fyodor 28-09-2010
 Quirino 25-04-2017

Voor alle overige vragen of samenwerkingen, gewoon mailen naar : Degrotegezinsvlog@outlook.com

De leukste familie vloggers van Nederland: #Degrotegezinsvlog #gezin #familievloggers

De grote gezinsvlog,dagelijkse vlog,gezellig,familie vloggers,maastricht,vloggers,gezin,koetlife,de nagelkerkjes,een huis vol,nieuws,familievlog,vlog,nl,vloggen,dagelijks,vlog familie,vakantie vlog,nederlandse vlog,kiona,sarana,fyodor,quirino,limburg,de bellinga’s,honden,hond trimmen,honden trimmen,hond,trimsalon,hond trimmen zelf doen,dwergpoedel trimmen,poedel
Video Rating: / 5

fritzonline