Hondenvoeding op maat omdat niet elke hond een pup is

Waarom bestaat, hondenvoeding op maat? Omdat niet elke hond een pup is. En verschil in leeftijd is één van de redenen,
voor verschil in voedingsbehoeften. Daarom kijken we bij Royal Canin goed naar de leeftijd. En met die kennis ontwikkelen we de gezonde voeding, die past bij de behoeften van jouw hond.

Want geen hond is hetzelfde, waarom zouden we dan wel dezelfde voeding geven? Een pup bijvoorbeeld. Die moet wennen aan de overgang van moedermelk naar voeding voor pups. Hij heeft nog een melkgebit, het spijsverteringskanaal is nog niet volgroeid en de weerstand moet nog worden opgebouwd. Een kleintje, volop in de groei. Daar houdt Royal Canin rekening mee: Kleine brokjes, licht verteerbaar en extra goed voor de weerstand. Voor elke levensfase is er gezonde voeding op maat.

Zo heeft een volwassen hond die in de kracht van zijn leven zit, voeding nodig waar alle voedingsstoffen in zitten, maar die het lichaam wel op het gezonde gewicht houdt. Een oudere hond moet natuurlijk zo lang mogelijk vitaal blijven. Dus ondersteunt de voeding onder andere de gewrichten en de nierfunctie. En omdat de reuk en smaak óók een dagje ouder worden… heeft de voeding nét iets meer geur en smaak. Aan alles wordt gedacht, ook aan honden tijdens de dracht. Zij hebben extra voedingsstoffen nodig voor een goede voortplanting en de groei van de pups.

En zo houden we samen alle honden gezond en fit. Elk op hun eigen uitzonderlijke manier. Wil je weten welke voeding het best bij de levensfase van jouw hond past? Vul de Voedingswijzer in. https://www.royalcanin.nl/voedingswijzer/hond
Video Rating: / 5

fritzonline