Joshua's oil tegen teken en vlooien

Joshua’s Oil

Weert vlooien, teken en mijten en vermindert de jeuk.
Wanneer de parasieten toch op de hond komen dan worden ze aangetast en gaan ze dood. De olie is tevens huid verzorgend bij honden en mensen met een droge tot zeer droge huid. Ook is de olie geschikt voor mensen die smaakvol zijn voor teken en vlooien of een mijtallergie hebben.

Ingrediënten:
Black seed oil, Coconut oil, Baobab seed oil, Andiroba seed oil, Olijf oil, Lauric acid, Lavendel, Geranium, Catnip, Patchouli, Tocopherol, vit. E natural.

Gebruiksaanwijzing:
Om de dag goed door de vacht wrijven. Rug, oksels, en lies zijn doorgaans genoeg. Bij honden die erg smaakvol zijn voor teken en vlooien dagelijks. Wanneer je het een aantal malen hebt aangebracht door de vacht en je ziet geen vlo of teek meer is één of twee x per week voldoende. Het is verschillend per hond.

1 tot 2 ml aanbrengen voor honden tot 10 tot 20 kilo
2 tot 3 ml voor de midden slag honden gemiddeld 20 tot 30 kilo
3 tot 5 ml voor de grote honden tot 30 tot 60 kilo

Wat als je hond onder de vlooien zit?
Kammen om zoveel mogelijk vlooien en eitjes te verwijderen, Joshua’s oil ruim aanbrengen en vervolgens 2 uur laten intrekken, wassen met onze hondenzeep was-bar, deze een paar minuten laten intrekken, goed uitspoelen, de vacht drogen en een normale hoeveelheid van de olie door de vacht inwrijven. Het is een droge olie en laat geen vette plekken achter. Vervolgens de hond dagelijks insmeren. Wanneer je geen vlooien of teken meer hebt dan kun je dagen gaan overslaan.

Zorg dat de olie en de zeep niet in de ogen komt. Niet voor katten.

100 ml € 39,95

www.hondengezondheid.nl
Video Rating: / 5

fritzonline