Knottie Heads speelgoed voor honden

Direct bestellen: http://bit.ly/1NTB18S

Knottie Heads zijn speeltjes voor honden die niet kunnen kiezen tussen een bal en een flostouw. Ze zijn gemaakt om achteraan te rennen, mee te stoeien, op te kauwen en om mee te knuffelen. Knottie Heads zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten met ieder hun eigen kleur en toveren een glimlach op ieders gezicht.

Stevig flostouw
Knottie Heads zijn gemaakt van stevig flostouw. Door de goede grip en de ronde vorm is dit speeltje geschikt voor zowel kleine als grote honden. De grappige oren, neus en snoet van Knottie Heads zijn gemaakt van zacht materiaal. In de neus zit een subtiel klinkende piep. Knottie Heads hebben een doorsnede van ongeveer 12 centimeter.

Schone tanden
Spelen met Knottie Heads is leuk maar ook goed voor de tanden en het tandvlees van je hond. Door te spelen en te kauwen wordt tandplak verwijderd en het tandvlees goed doorbloed. Dat houdt het gebit in goede conditie.

Wasmachine
Intensief spelen met Knottie Heads is geen enkel probleem. Ook vies worden vindt Knottie Heads helemaal niet erg want hij kan gewoon in de wasmachine (30 C°).
Video Rating: / 5

fritzonline