Kobus & ruby, reu, 10 jaar

Karakter: Kobus en Ruby zoeken ivm het overlijden van hun baasje een nieuw thuis. Beide hondjes zijn erg gehecht aan elkaar dus zoeken bij voorkeur samen een huisje. Kobus en Rudy kunnen goed overweg met andere honden, katten en kinderen. Ik ben Kobus 10 jaar, een reutje en gezond. Ik ben heel lief, rustig en zeer aanhankelijk. Ik heb al 10 jaar een lieve vriendin waar ik lekker mee kan spelen dus daarom hoop ik dat we nog lang en gelukkig bij elkaar kunnen blijven. We blaffen bijna niet. Ik ben Ruby 10 jaar oud, een teefje en gezond ik ben een Shih tzu. Ik heb een beetje een onderbeet maar ik mag er toch wel zijn. Ook mis ik inmiddels door een ongeval 1 oogje maar ondervind hier geen hinder van. Ik ben een rustig type, alleen als mijn vriendje Kobus wil spelen dan sloof ik mijzelf even uit voor 5 minuten en dan ga ik in de ruststand om te kijken of mijn haar nog goed zit. Hoogte: klein
Meer informatie over Kobus & ruby op www.dierenasiel.nl
Stichting Dierenasiel.nl

fritzonline