KWARKCAKE MAKEN 🍰 • Bakken met Tessa | Tessa Jansen

Wat te doen als je THUIS zit en erachter komt dat je nog een BAKMIX in de kast heb staan? Juist, dan wordt het tijd om weer een SAMEN met jullie te gaan BAKKEN! Dit keer ga ik mij wagen aan het maken van een KWARKCAKE.

Hi, leuk dat je op mijn kanaal bent beland. Mijn naam is Tessa. Ik ben 23 jaar oud en vind het ontzettend leuk om filmpjes te maken over onder andere fashion, lifestyle en beauty! Daarom upload ik zo vaak mogelijk een nieuwe video op dit kanaal. Vergeet vooral niet te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt, dan zou ik heel erg leuk vinden!

• SOCIAL MEDIA •

I n s t a g r a m : https://instagram.com/tessa_jx/
M a i l : tessajansen1996@outlook.com

• FAQ •

C a m e r a : Canon EOS M10 & Canon G7X mark II (vlogs)
E d i t : Davinci Resolve
L e e f t i j d : 23 jaar
Video Rating: / 5

fritzonline