Labrador puppy's: 7 weken oud

Voor meer video’s, foto’s en informatie over de rest van de weken, zie: https://www.puppygroep.nl/labrador-puppy/.

Nog maar een weekje en dan gaan de eerste pups al naar hun nieuwe baasjes. Iedereen weet nu welke pup ze krijgen. Bij het aanmelden geeft iedereen aan welk geslacht en kleur ze graag willen. Na ongeveer zes weken wordt er gekeken welke pup het beste in een gezin past. Hierbij wordt er gelet op of er kinderen zijn en of mensen ervaring hebben met honden. Zo is er één pup bij die, relatief gezien, druk en actief is, en die gaat naar mensen die het heerlijk vinden om een drukke en actieve hond te hebben.

De pups zijn nu vanwege het mooie weer overdag buiten. Een groot gedeelte van de tuin is afgezet en er staat een hondenhok in de tuin waar ze kunnen slapen. Toch vinden ze het heerlijk om gewoon op de stenen te slapen.

Ze gaan nu steeds meer aan dingen wennen. De andere honden komen erbij en de poes van het gezin is niet bij de pups weg te slaan; echt prachtig om te zien. Ook hebben een aantal pups al aan een riempje gelopen. Dat was nog niet zo’n succes. Ze moeten wennen aan iets om de nek te hebben.

Ze slapen nog steeds veel en als ze wakker zijn plassen en poepen ze gelijk. Dat is wel een voordeel nu ze veel buiten zijn. ’s Nachts slapen ze in een afgesloten ruimte in de kamer. Voordat ze daar ingaan mogen ze even in de woonkamer rondlopen; heerlijk vinden ze dat. Je moet wel overal op letten, want ze pakken alles wat ze te pakken kunnen krijgen.

Voor meer video’s, foto’s en informatie over de rest van de weken, zie: https://www.puppygroep.nl/labrador-puppy/.
Video Rating: / 5

fritzonline