Nieuw hondje kopen ~ Vlog #1 ZOUFOX

Bedankt voor het kijken allemaal,laat een blauw duimpje achter op de video!en vergeet niet te abonneren!

abonneer hier op onze Youtube kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UCTE27Ked8BnsjoMAmGsUGGA

hey allemaal!

Welcome op onze kanaal,wij zijn Nicky Zouwer & Genevieve Fox en samen zijn wij Zou Fox.Beter bekent van het televisie progamma OH OH Daar Gaan We Weer ! Jullie kunnen elke dinsdag 4uur een nieuwe Vlog van ons verwachten.Je kunt zien in onze Vlog waar we onze dagelijkse leven mee bezig houden veel liefdevol voor het gezin met heel veel avonturen die in onze agenda staan het is nooit saai we zullen met ons gezin ervoor vechten naar onze dromen en 1 ervan is op weg naar de top in Amerika!

Wil je geen enkele video missen? Vergeet dan niet te abonneren op onze kanaal!
https://www.youtube.com/channel/UCTE27Ked8BnsjoMAmGsUGGA

ook kun je ons volgen op onze social media kanalen
https://www.facebook.com/Officialzoufox/
https://www.instagram.com/officialzoufox/
https://www.instagram.com/zouwerpower/
https://www.instagram.com/modelgenevievefox/?hl=nl

Home

Biografie

Wie kent ze niet? Nicky Zouwer en Genevieve Fox… Het spraakmakende koppel uit het tv programma “Oh Oh Daar Gaan We Weer”. De opvolger van “Oh Oh Cherso”. Zij zullen te zien zijn in het programma “De Beste Kijkers” en “De Nationale Sextest” Ook een eigen real life serie zal niet uitblijven

Zowel Nicky als Genevieve ambiëren een carrière in de modellen industrie. Dit lijkt ook te lukken, want de twee werken beide als lingerie / ondermode model. Vooral Genevieve doet het goed, door haar opvallende uiterlijk. Zo eindigde zij op plek 194 binnen de lijst van FHM “De 500 Mooiste Vrouwen Van Nederland”. In Juni 2017 zal Genevieve deelnemen aan een modellenwedstrijd op de Maldiven.

Naast de werkzaamheden voor tv en binnen de modellenwereld werken Nicky en Genevieve aan een carrière binnen de muziekindustrie. Zij willen ook daar graag van hun hobby hun werk maken. Nicky en Genevieve besluiten een nieuw DJ duo te vormen onder de naam Zoufox. Doordat er in Nederland geen ander stel is wat samen de DJ booth betreedt, is Zoufox uniek. Zoufox draait voornamelijk electro house / big room, maar Nicky en Genevieve zijn van alle markten thuis.

De aftrap van de DJ carrière van Zoufox was op Amsterdam Dance Event 2016. Zoufox is klaar om te gaan knallen in 2017.

Dit opvallende duo gaat gegarandeerd zorgen voor succes in Nederland en gaan door om Amerika te veroveren!

Voor vragen of ideeën mail dan zoufoxzoufox@gmail.com

Bedankt voor het kijken allemaal groetjes FAM ZOUFOX
Video Rating: / 5

fritzonline