Puppytraining: Coco's eerste hersenwerkje

Voor iedereen die net een pup heeft of krijgt misschien een paar tips. Bedenk van te voren wat je jouw pup wil aanleren. Ga je in het dagelijks leven nooit naar de markt ga dan ook niet met de pup maar houd je van fietsen en wil je de hond mee nemen in een mand/ krat of hondenkar? wen je hond daar dan spelenderwijs aan en begin zo snel mogelijk.

In mijn geval met de Doggyride eerst zonder wielen waarmee ik gister allerlei bench spellen heb gedaan. Een Doggyride is vaak tweedehands te koop op marktplaats en als je een bench gebruikt heb je door deze oefening twee vliegen in één klap. Omdat een pup ongeveer elk uur naar buiten moet en s’nachts dus ook weer terug in de bench gebruik ik een bot van het merk Kong waar ik een stripje runderlip in doe.

Knagen ontspant en ook hierdoor wordt de bench leuk. De eierhouder uit de koelkast gebruik ik om de Carnibest in te doen. Het voorkomt schrokken, Coco is wat langer bezig en ik probeer op deze manier haar kennis te laten maken met allerlei verschillend materiaal waar haar hapje in gaat. Het babyboekje te koop oa in een tweedehands winkel is een succes ze speelt er graag mee. Er zijn verschillende uitvoeringen, goed wasbaar en zacht.
Video Rating: / 5

fritzonline