Romulo is een gestroomde lieve pup!, reu, 5 maanden

Romulo is een reutje van 5 maanden jong met een schofthoogte 50 cm en een gewicht van 23 kg. Hij werd – samen met zijn broertje Remo – achtergelaten voor de poort van het asiel in Segovia en kwam op 23 november in Nederland aan.. Hij stelt zichzelf graag voor: Ik ben R0mulo en ik ben een rustige, stabiele hond met een zacht karakter. Ik ben af en toe ondeugend, maar ja ik ben ook nog een kleuter. Maar ik leer heel snel, ben makkelijk te corrigeren, dol op knuffelen en kroelen, maar ook waaks. Ik doe netjes alles buiten als je mij maar regelmatig uitlaat. Ik kan al keurig aan de lijn lopen, sommige dingen vind ik nog vreemd, maar ik ben niet gauw bang. Ook slaap ik al de hele nacht door in mijn bench. Baknijd ken ik niet. Ik ben sociaal naar mensen en andere honden. Ik ben er altijd graag bij en moet dus nog wel leren af en toe alleen te zijn. Ik vind ritjes in de auto prima, kijk graag een beetje uit het raam of ga lekker liggen slapen. Kortom: ik ben een makkelijke jongen, dus: pas ik bij jullie? Wie heeft er een plekje in zijn huis en hart voor deze geweldige pup?! De adoptiekosten voor Romulo bedragen 255 euro (incl de kosten voor de registratie van de chip in de databank, zoals wettelijk verplicht. Romulo is gechipt, gevaccineerd, ontwormd. Hij heeft een Europees paspoort. Kijk voor meer info en foto?s op alas-rescueteam. (Bekijk ook alle advertenties van adverteerder). Wij zijn telefonisch te bereiken maandag t.m. vrijdag 13.00 uur tot 18.00 uur. Wij hebben jaren ervaring met het redden van honden uit Spaanse (dodings)asiels. Alles gebeurt op een non-profit basis. Je kunt niet alle honden van de wereld redden maar wel de hele wereld van een hond.
Meer informatie over Romulo is een gestroomde lieve pup! op www.dierenasiel.nl
Stichting Dierenasiel.nl

fritzonline