Toch geen kat in het glazen huis

Tosti, de kat die eigenlijk mee zou gaan met de dj’s van 3FM in het glazen huis, gaat toch niet mee. De asielkat heeft een huis gevonden bij een gezin in Apeldoorn. En daarnaast was er veel kritiek op het idee.

De Dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende wilden een asielkat meenemen in het Glazen Huis in Breda, maar veel luisteraars reageerden bezorgd. Ze vreesden dat de constante toestroom van mensen, felle lampen, harde muziek en vele gasten voor te veel stress voor de kat zouden zorgen.

Ook de Dierenbescherming had haar vraagtekens. ,,Het was een sympathiek idee, maar niet helemaal doordacht. Zo’n Glazen huis is veel te stressvol voor zo’n kat, dus we zijn blij dat 3FM voor deze oplossing heeft gekozen”, zegt Dik Nagtegaal namens de Dierenbescherming. ,,Nu mag de aandacht weer naar waar Serious Request daadwerkelijk over moet gaan.”

 Tosti gaat naar een gezin van twee mensen uit Apeldoorn. ,,We zijn bij 3FM allemaal enorm blij voor Poes en hopen dat nog meer dieren in asiels de komende tijd het huis krijgen dat ze verdienen.”

3FM Serious Request gaat op 18 december van start vanaf de Grote Markt in Breda. DJ’s Domien en Frank zetten zich dit jaar in voor de stille ramp die longontsteking heet.

The post Toch geen kat in het glazen huis appeared first on Dierennieuws.

Dierennieuws

fritzonline