Unboxing en review 2 limited edition EOS Packs en Giveaway GESLOTEN

http://www.youtube.com/v/72p0cQFxzoQ?fs=1

Unboxing en review 2 limited edition EOS Packs en Giveaway GESLOTEN

De EOS Holiday set gaat naar Beauty Girlzz. Ik heb via YouTube een bericht gestuurd. Dank jullie wel allemaal voor het meedoen. Er komen zeker weer nieuwe Giveaways!

In deze video maken mijn oudste dochter (11) en ik een pakketje van de beauty webstore Alice & Jo open http://www.alicejo.com/
Dit is een NEDERLANDSE website waar je EOS producten kunt kopen.

In het pakket wat we unboxen en reviewen zitten 2 EOS limited edition Packs!

De eerste speciale set is de EOS Breast Cancer Awareness Pack, bestaande uit 2 lip balm spheres: Strawberry Sorbet en de limited edition Wildberry. Met de aankoop van deze mooie set steun je borstkanker onderzoek.

De tweede set is de EOS Holiday Pack. In deze set zitten niet alleen 3 heerlijke EOS lipbalms maar ook 2 velletjes met stickertjes waarmee je je EOS lipbalm kunt versieren. En ik gebruik het woord “super” heel vaak in deze video en ik zeg het in de beschrijving nog een keer: echt SUPER leuk! Je kunt zo je eigen persoonlijke EOS maken, compleet met je naam!

De Nederlandse online beauty store van Alice & Jo koopt al 6 jaar rechtstreeks bij EOS in dus je weet zeker dat je geen nep bij hen koopt. Want pas op, er zijn nep EOS producten in omloop!

Alice & Jo stellen een Holiday Pack (dus de set met de stickertjes) beschikbaar voor een winactie! Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?

* laat een korte reactie achter onder deze video.
* vraag toestemming aan je ouders om mee te doen indien je jonger bent dan 18
* word abonnee van ons kanaal indien jij dit nog niet bent. Het is gratis! http://www.youtube.com/user/evelinemaureenNL?sub_confirmation=1

Deze giveaway/winactie duurt tot en met zondag 27 september 2015.
Op maandag 28 september 2015 kun je in de namiddag in de beschrijving van deze video de naam van de persoon lezen die dit geweldige Holiday Pack krijgt toegestuurd. Veel succes!
Video Rating: / 5

fritzonline