VERKEERDE KLEUR😓😱?! | VERHUISVLOG #3 | ALBOE.nl

In verhuisvlog nummer drie halen we het laatste behang van de muur en schilderen we onze kamers in allerlei mooie kleuren met verf van Rust-Oleum. Verder show ik het fotoalbum dat ik direct na onze vakantie heb gemaakt met de software van Albelli (http://bit.ly/2OEMODj), maakt mijn schoonvader onze kast opnieuw en worden we verrast met een héél fel kleurtje in de speelkamer…

*met Albelli heb ik een leuke, langdurige samenwerking. Met code ALBOE25 krijg je t/m 31 augustus 25% korting op alle fotoalbums: http://bit.ly/2OEMODj

—————————————–

ALBOE blog:
http://www.alboe.nl

ALBOE shop:

Home

Instagram:
https://www.instagram.com/kimjacobs/
https://www.instagram.com/ilonkasmits/

Interesse in een samenwerking?
info@alboe.nl

—————————————–

OVER ALBOE.nl

Beste vriendinnen Ilonka Smits en Kim Jacobs hebben op 22 oktober 2015 ALBOE.nl opgericht. ALBOE staat voor ‘A Little Bit Of Everything’ en gaat over alles wat het leven leuker maakt. Op ons YouTube kanaal vind je wekelijks twee nieuwe video’s (maandag en donderdag om 06.00 uur) over zwangerschap, moederschap, mode, interieur, mama lifestyle, voeding en nog veel meer. Kortom: alles wat het leven leuker maakt!

—————————————–

OVER KIM

Hoi, ik ben Kim! Geboren in 1991, gestart met bloggen in 2009, zwanger geraakt in 2015 en mama geworden van onze dochter Mila Sofia op 22 juli 2016. Op ons YouTube kanaal vlog ik wekelijks over mijn leven als mama. Ik deel al mijn avonturen omtrent het moederschap, mijn werk als fulltime blogger/vlogger én natuurlijk alle leuke (en soms ook minder leuke dingen) die ik meemaak.

—————————————–

OVER ILONKA

Hi, ik ben Ilonka! Geboren in 1991, werkzaam in de zorg en sinds 25 februari 2018 mama van onze zoon Mason. Op ons YouTube kanaal vlog ik samen met Kim over het moederschap.

—————————————–

fritzonline