VLOG 12 // PUPPY KOPEN

Deze week proberen we de nieuwste Porsche Panamera uit en krijgen we eindelijk onze puppy Bella!

Enjoy xx
————–

Nog meer van mij zien?

https://www.instagram.com/kimberlyjansen_x/

Snapchat: xkiimberly

————–

Hi, ik ben Kimberly en welkom op mijn kanaal ♥ Ik wil graag mijn persoonlijke avonturen met jullie delen. Er zullen video’s online komen in de trand van Lifestyle, Travel, Fashion & Food. Dit zal vooral door middel van vlogs zijn. Ik hou heel erg veel van mijn leven, reizen, fashion en lekker eten en daarom wil ik dit graag delen met jullie en ik heb hier erg veel zin in! Mijn doel is om jullie te inspireren om te genieten van het leven.

Liefs, Kimberly

————–

Vergeet niet deze video te liken en te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt!
Video Rating: / 5

fritzonline