#volgCoCo deel 1- puppy ophalen – puppy eerste nacht – pup in huis de eerste dagen – Cane Corso

Online puppycursus ? Méér dan een online puppycursus !

Yeah! we gaan ons puppy ophalen;-) Vandaag halen we CoCo onze cane corso op bij de fokker. We laten zien waar je rekening mee moet houden bij het ophalen van je puppy en de eerste nacht. Hoe je je puppy het beste kan vervoeren, wat je moet vragen aan de fokker, Je puppy introduceren wanneer je al een andere hond in huis hebt en al dat soort zaken laten we in deze video zien. Uiteraard wordt er ook weer aandacht besteed aan bench training. Bench training is toch wel een onderwerp waar we heel veel vragen over krijgen.

Puppy eerste nacht bench dicht?
Vaak vragen mensen moet de bench dicht de eerste nacht? Wij laten zien hoe wij de benchtraining doen en niet iedereen zal het met ons eens zijn. Echter we hebben heel veel ervaring en doen het meerdere malen per jaar. Uit ervaring weten we dat je je pup het beste de eerste nacht direct in de bench kan doen met de deur dicht. Niet bij je pup gaan slapen of je pup eerst op een andere plek zetten om te wennen! Honden zijn gewoonte dieren en moeten enkel vaker wennen wanneer je dat doet.

Je pup in huis de eerste dagen
De eerste dagen zijn vaak het lastigste. Voor je pup én voor de pup eigenaren is het allemaal nieuw en wennen. We laten in deze online puppycursus zien hoe wij het doen met CoCo de Cane Corso en hebben het al eerder gedaan met Harley de Duitse Herder. Daarin zal je verschillen opmerken. Logisch omdat er geen puppy hetzelfde is. We proberen met een online puppycursus met een ander ras duidelijk te maken dat je onze video’s moet zien als een hulpmiddel.

fritzonline