Zettel is er klaar voor!

Bij Dierenkliniek Wilhelminalinde (Renkum) kreeg Zettel afgelopen week zijn prikjes. Dit is wat ze er over schreven op hun Facebook pagina:

Op woensdag 5 april kwam Zettel op consult voor zijn laatste puppy enting. Ook kreeg hij de rabiës enting, omdat hij meegaat naar Oostenrijk. Zettel gaat niet zomaar naar Oostenrijk, maar hij gaat hier samen met zijn baasjes meedoen aan de Oldtimer Tractoren Weltmeisterschaft 2017.
Het is de bedoeling dat zij met hun, inmiddels, bejaarde tractoren (78 en 79 jaar) de Großglockner Hochalpenstraße oprijden. Deze tocht heeft een lengte van 21 km omhoog tot het hoogste punt op 2505 meter. Het gemiddelde stijgingspercentage is 5,2% met pieken tot 14,2%. Totaal hoogteverschil wat overwonnen zal moeten worden is 1914 meter. Voor deze Oldtimers dus nog een hele klus om met hun beperkte Pk’s en met het nodige gewicht bovenaan te komen.
Dit alles doen zij om geld op te halen voor het Reumafonds. Voor meer informatie kunt u kijken op Reuma op grote Hoogte of op https://actie.reumafonds.nl/actie/reumaopgrotehoogte.
Video Rating: / 5

fritzonline